Leac pentru durerile de stomac

branch of sea-buckthorn and oil on a white background.

Una dintre problemele frecvente cu care se confruntă mai ales studenţii, sau tinerii în general, este durerea de stomac. Am experimentat-o şi eu, din păcate, de câteva ori, în situaţii în care nu am avut timp să mănânc sau am amânat prea mult momentul mesei. De asemenea, soţul meu s-a confruntat cu această problemă mai demult, în vremea studenţiei, la el fiind mult mai avansată deoarece durerile apăreau aproape zilnic, fiind semne de gastrită; însă tot el a descoperit şi un leac natural foarte eficient, rapid şi fără efecte secundare, al acestui tip de durere: uleiul de cătină. Metoda de administrare este foarte simplă (câte 20 de picături de ulei, cu 15-30 de minute înainte de fiecare masă), iar efectul apare în aproximativ două zile. Este foarte important să continuaţi să îl administraţi, chiar dacă durerile au dispărut, pentru ca vindecarea să fie completă. Pentru cei care se confruntă cu ulcerul duodenal, eroziuni stomacale, arsuri ale mucoaselor sau colite, uleiul de cătină este remediul perfect, fiind eficient chiar şi în cazul escarelor. Pe lângă creşterea vitezei de vindecare a rănilor, uleiul de cătină este eficient şi în reglarea tensiunii arteriale, prevenirea tumorilor, stimularea sistemului imunitar, hidratarea pielii, creşterea fertilităţii, eliminarea paraziţilor intestinali şi multe altele… Ce stă în spatele acestei game largi de efecte? Un conţinut crescut de vitamine (C, A, B1, B2, B3, K), substanţe minerale, aminoacizi şi enzime care ne sunt la indemână şi ne pot aduce numeroase beneficii.

2 gânduri despre „Leac pentru durerile de stomac

  1. Este foarte adevarat. Chiar da randament aceasta metoda, acest ulei de catina.
    Am incercat si cu ulei de masline si cu zeama de cartofi… in zadar (a fost o mica ameliorare, dar nu suficienta). Starea a revenit, ba chiar s-a agravat.
    Am fost trimis de medic la endoscopie, si cum eram fricos de ace, bisturiu si alte ”minuni” de-ale doctorilor, am ramas incremenit cand am auzit ca trebuie sa ”inghit” acel furtunas cu camera ca sa vada medicul in ce stadiu este rana…
    Asa ca mi-am facut drum pe la o cunostinta pe care o stiam pasionata de tratamente naturiste si mi-a recomandat sa iau acest ulei de catina. MINUNE: a doua zi nu ma mai durea stomacul (insa mi-a zis sa iau tratamentul pana la capat; si l-am urmat cam o luna pana s-a terminat uleiul din acea sticluta). Pana in ziua de azi nu am mai avut nicio problema. SI NICI NU ESTE ASA GRETOS ca ULEIUL DE MASLINE sau ZEAMA de CARTOFI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s