Despre blog

Acest blog  este rodul propriilor experienţe şi căutări, începute chiar în adolescenţă, vreme în care, ca majoritatea fetelor, citeam cu disperare orice carte sau articol care promitea kilograme în minus. Fără să bănuiesc pe atunci, citind şi experimentând tot mai multe lucruri, am ajuns pasionată nu de aspectul fizic sau numărul de kilograme, ci de ceea ce contează cu adevărat: SĂNĂTATEA (căci, până la urmă, dacă ţinteşti spre sănătate, ai toate şansele să arăţi şi să te simţi bine).

Şi, văzând peste tot în jurul meu oameni care se confruntă cu probleme de sănătate, care sunt nemulţumiţi de cum arată, care se simt epuizaţi, m-am decis, în sfârşit, să împărtăşesc din cele pe care le-am descoperit, sperând din toată inima să ajut cât mai multe persoane. Prin toate informaţiile postate, doresc să le fiu de folos celor cărora le pasă de ei, de cei dragi, care doresc să adopte un stil de viaţă echilibrat şi care, mai mult decât să trateze, îşi doresc să prevină!

 

Otilia

4 gânduri despre „Despre blog

  1. imi doresc ff. mult sa primesc si eu sa primesc prin e maill ,tot ce e nou si comentarile cititorilor.va multumesc ,mult,anticipat.-sunt bolnava si vreau sa-mi schimb modul de viata,si de hrana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s